dijous, 2 d’octubre del 2008

Tornem-hi

Després de mesos i mesos de preses escadusseres i anar molt de bòlit finalment puc tornar a visitar i actualitzar el meu bloc amb una certa assiduitat (esperem que duri). La qüestió és que provaré d'actualitzar-lo un cop per setmana com a mínim ja que no disposo de més temps; i és que la feina, els estudis, la militància, la casa, la parella, la mainada...i tot plegat fa que costi molt asseure's davant de la pantalla i teclejar fins a construïr una estructura literària en format de prosa. Però farem el que podrem, apa doncs, fins aviat.

I començo estrenant-me provant de posar una mica de llum a una decisió de l'Ajuntament de Girona: promocionar la ciutat a partir de la sortida del proper Tour de France des de Girona. Que quedi clar que jo sóc un defensor de l'esport ben entès i també crec que Girona ha d'aprofitar els events esportius, culturals i populars per a promocionar-se.

El que ja no em sembla tant bé és gastar-se 200.000 eurus en aquesta història, la meitat dels quals els haurà de posar trinco trinco l'Ajuntament de tots els gironins i gironines. Crec que en aquesta etapa de crisi (l'enèssima crisi del capitalisme) el que s'ha d'imposar és l'austeritat, la contenció de la despesa i filar prim en que s'aboquen els recursos econòmics; que en temps de crisi cal tenir molt de seny i no escanyar la precària economia municipal.

Quedi dit que la CUP ha emès un comunicat on deixa clara la seva postura. A més crec que l'event esportiu és una potent eina nacionalitzadora francesa i des de Girona ha de quedar clar que no volem contribuïr a la projecció d'un estat francès que tracta el català amb despreci i prepotència.

3 comentaris:

Nuri ha dit...

Hola, Jordi,
voldria el teu correu electrònic per passar-te un baner per penjar al bloc.

Com que funciona per codi web, no puc posar-ho com a comentari.

Si pots, escriu-me: nuri.brugada@gmail.com

Gràcies.

Xaviermt ha dit...

És indignant que mentre hi hagi greus mancances (per exemple en matèria de transport públic els dies que juga el Girona) l'Ajuntament es gasti diners en una dubtosa operació que em fa l'afecte que el titular serà: El Tour arriba a BCN. I curiós, deu ser perquè alguns tenen algun tipus d'interès, que l'únic partit que denuncia aquest fet sigueu valtres. Felicitats!

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Penso que és absolutament necessari que el poble, la ciutadania, questionem coses i ens preguntem el perquè de tantes despeses i decisions tronades.
Cert, a Girona hi ha moltíssimes prioritats amb les quals gastar-se 100.000 eurus, des de l'esport fins al transport públic, passant per la cultura, l'educació, la via pública i acabant amb el foment de la cultura popular, la restauració del patrimoni natural l'impuls del comerç de barri.

Però sembla ser que alguns tecnòcrates de despatx han decidit allargar més el braç que la màniga amb això del Tour.