dissabte, 11 de desembre del 2010

La Devesa del futur

La Comissió de Patrimoni dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya  acaba d'estirar les orelles a l'equip de govern de l'Ajuntament de Girona en relació a la Devesa i al Pla d'Usos que es preveu aprovar properament. Patrimoni considera que l'Ajuntament de Girona porta molts anys improvisant i que la Devesa s'ha de dotar d'un Pla Director que la gestioni i planifiqui consensuadament les actuacions a realitzar.

Soc dels que pensa que la Devesa de Girona és la joia de Girona i que tots plegats ens hi hauriem d'esmerçar més, si volem gaudir d'una dels parcs més singulars d'Europa hi hem de posar molta cura i no estalviar esforços i recursos en promocionar, protegir, preservar, obrir, potenciar i gestionar adequadament aquest espai tant fantàstic que tenim a Girona.

No ho fem amb presses però no perdem més temps, la Devesa es mereix un altre tracte i cal que tothom en parli. Proposo que a les properes eleccions municipals la Devesa es converteixi en un dels eixos centrals del debat. El nou govern municipal tindrà la responsabilitat de prendre decisions molt importants pel seu futur, però dependrà dels ciutadans de Girona que la Devesa tingui o no futur.