diumenge, 3 d’abril del 2011

Nova seu de campanya de la CUP

El passat dijous, 31 de març, vam inaugurar la nova seu de campanya de la CUP de Girona. És al carrer Ballesteries, al número 27 (al costat de La Terra), i a partir d'ara mirarem d'obrir-lo cada tarda. Volem que esdevingui el centre d'activitats de la CUP, des d'ara fins el dia de les eleccions, i també volem que ens serveixi per copsar les opinions de les veïnes i veïns i per prendre el pols a la ciutat. En definitiva, per sentir la veu de la ciutadania: aquesta veu que, com expressa el nostre lema de campanya, volem dur des del carrer fins l'Ajuntament.

Evidentment, però, no ens pensem tancar en aquest local. Continuarem com hem fet aquests quatre anys, recorrent la ciutat i fent parades informatives i reunions per explicar què pensem i per recollir l'opinió de la gent dels barris. Esperem, això sí, que aquesta nova seu ens serveixi per fer-nos conèixer entre aquella gent de la ciutat que encara no sàpiga qui som. Que tothom qui vulgui expressar-nos dubtes, propostes i crítiques sàpiga on trobar-nos; veure'ns treballar i saber quina cara fem. Creiem que això és molt important perquè la gent pugui confiar en nosaltres, i també perquè nosaltres puguem comprometre'ns amb la gent.

Així doncs, en nom de tot l'equip de persones que conformem la CUP, us animo a visitar aquesta nova seu de campanya i a passar-hi el temps que vulgueu per debatre, informar-vos o, simplement, passar-hi una bona estona.