dimarts, 7 de juny del 2011

Avui, assemblea oberta a Sant Narcís

Avui, a les 8 del vespre al teatre del centre cívic de Sant Narcís, assemblea oberta de la CUP. Us hi esperem!

D'altra banda, us deixo aquest article que s'ha publicat avui al diari El Punt:

SOM 2.981

Després d'anys de feina, de centenars de reunions, de tantes i tantes iniciatives i propostes ho hem aconseguit. Han estat quasi deu anys d'il·lusions i esforços dedicats a intentar fer de Girona un lloc més democràtic, digne i just per viure i treballar. Finalment, la CUP ha aconseguit entrar dins l'Ajuntament de Girona, amb tres regidors. Tant lluny que ens quedava quan, el 2002, una petita colla de militants provinents de l'independentisme, l'ecologisme, els moviments socials i juvenils, etc. vam iniciar aquest projecte, i tan real que se'ns ha fet ara, de cop.

La constància i dedicació del nucli de militants que portem el dia a dia de la CUP ha estat fonamental, és ben clar; però res del que hem aconseguit no hauria estat possibles sense les desenes, centenars, ara ja podem dir que en són milers, de persones que en un moment o altre han posat el seu gra de sorra perquè aquest projecte avancés. Des d'aquell veí que va assistir al punt de trobada sobre habitatge, quan elaboràvem el programa electoral, fins a la senyora de Santa Eugènia que dos dies abans de les eleccions em va donar ànims. Des de qui ens va donar un cop de mà fent una parada un dissabte qualsevol al mercat del Lleó, fins a qualsevol de les 2.981 persones que van sortir de casa per exercir el seu dret de vot el passat 22 de maig i va decidir-se per votar la CUP. A totes, a tots, us volem donar les gràcies.

2.981. M'emociona pensar-ho. I em fa respecte. És per això que des d'aquesta tribuna vull fer-vos una petició, a totes aquelles i aquells que ens vau fer confiança: doneu-nos un cop de mà, impliqueu-vos en la mesura que pugueu en aquest projecte. Volem conèixer-vos, saber quines necessitats teniu: sentir la vostra veu i que us tenim donant-nos suport en el dia a dia. Només així podrem traslladar, efectivament, la veu del carrer a l'Ajuntament. Per això us convoco, a totes i tots vosaltres, avui dimarts 7 de juny a les 8 del vespre al teatre del centre cívic de Sant Narcís per fer una assemblea oberta. Sense vosaltres avui no seríem on som: us ho devem tot!