dimarts, 22 de novembre del 2011

Setmana moguda

Aquest setmana que va començar ahir amb la ressaca de l'èxit electoral del feixisme espanyol i de la dreta catalana està carregada d'actes. I aquesta és la millor manera de plantar cara al fantasma de la majoria absoluta del PP, que afegit a la pressió dels mercats antidemocràtics tenen intenció de carregar-se la democràcia i la Nació Catalana. Plantem-los cara doncs!


Dijous 24 de novembre

A les 7 de la tarda a la Casa de Cultura, xerrada amb l'Antonio Turiel sobre el peack oil i la crisi energètica, organitzat per l'ANG

A les 8 del vespre a l'Auditori J. Viader de la Casa de Cultura, xerrada organtizada per la CUP sobre la crisi del capitalisme i les alternatives que es dibuixen, a càrrec de l'Arcadi Oliveras, president de Justícia i Pau, i en David Fernandez, de COOP 57.


Divendres 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Diferents actes a la ciutat organitzats per diferents col·lectius i entitats. A les 7 concentració a la plaça del Vi, organitzat per la Comissió Ciutat Igualtat. Més tard, marxa de torxes organitzada per la Plataforma Antipatriarcal, i a les 8 teatre al Centre Cívic de Sant Narcís, a càrrec també de la Comissió Ciutat Igualtat. + info d'actes durant la setmana.


Dissabte 26 de novembre

Caminada popular en defensa del territori i descoberta de Domeny. Amb explicacions de diferents especialistes i vermut popular a les Ribes del Ter.

Lloc i hora de trobada: Pavelló de Fontajau, 2/4 de 10 del matí

Organitza : CUP i Maulets

A la tarda hi ha actes al Punt de Trobada de la Rambla en motiu del Dia contra la Violència de Gènere, organitzats per diferents col·lectius.