dilluns, 5 de maig del 2014

Dimarts 6 de maig, Taula de la Mobilitat

Demà a les 8 del vespre a la seu de la Policia Local hi ha una nova sessió de la Taula de la Mobilitat, l'eina per a planificar la mobilitat a la ciutat.

S'hi debatrà sobre el Pla de Mobilitat Urbana que s'està redactant a Girona i que ja està en un estadi força avançat. Actualment s'està en la fase d'establiment de propostes d'actuació i ja s'han tancat les etapes de diagnosi i estratègies/objectius, que comptaven amb participació ciutadana. Cal treballar de valent abans de fer la redacció del Pla i la posterior ISA (Informe de Sostenibilitat Ambiental).

La mobilitat és clau en una ciutat que vol viure amb qualitat de vida i per això és tant important assistir a aquests espais per tal de donar-li un impuls i treballar plegats per una Girona més humana, més sostenible, amb més qualitat de vida i amb menys contaminació i soroll.

Per part de la CUP hi assistirem amb les nostres propostes a favor de la bicicleta, el transport públic, la mobilitat sostenible, la pacificació de carrers i la ciutat verda que somniem. Som-hi?