divendres, 13 de juny del 2014

No a la MAT! La lluita continua.

Fellines resisteix. Ahir 4 activistes van fer una nova acció de resistència i desobediència contra la MAT. Van penjar-se i lligar-se a la torre 64, en un intent de denunciar la injusticia i l'impacte ambiental que suposa la construcció d'aquesta línia de Molt Alta Tensió que travessa les comarques gironines de sud a nord tot destruint el paisatge de les Guilleries, de la vall del Llémena i de l'Empordà.

Una vegada més la repressió va aparèixer i molts dels companys que van donar suport a l'acció van ser identificats i encapsulats. També les 4 persones que van realitzar l'acció van ser identificades un cop se'ls va fer baixar de la torre.

I mentrestant REE, és a dir, part de l'oligopoli, continua fent negoci amb la instal·lació d'aquesta gran autopista elèctrica, una infraestructura del tot innecessària i que té uns efectes negatius sobre el territori, el paisatge i la salut humana inacceptables. La proximitat de la linia a nuclis habitats és clamorosa i per això a Fellines i d'altres llocs com Santa Coloma de Farners hi ha oposició.

Per més que vulguin criminalitzar i reprimir la resistència a la MAT continuarà la lluita contra aquesta imposició. Amb accions pacífiques i de desobediència com les d'ahir, amb xerrades arreu del territori, amb caminades populars, amb conferències i accions judicials.

No a la MAT, ni aquí ni enlloc!