diumenge, 12 d’abril del 2015

Ple dilluns 13 d'abril, vigilia de la República. Parlarem de les Pedreres, de canvi climàtic, del dret a vot.....

Dilluns 13 d'abril serà el dia abans del dia de la República. I serà també el dia que a Girona hi haurà Ple. El Ple estarà molt carregat de punts importantíssims. I serà el primer Ple de la història democràtica de Girona en què fins a 4 entitats ciutadanes presentaran mocions. Totes les mocions seran molt transcendents. Una pel dret a vot de les persones nouvingudes, una altra per les polítiques d'igualtat, una altra contra la privatització de la universitat i una contra el canvi climàtic i perquè Girona utilitzi el 100% d'energia renovable.  També hi  haurà una moció per donar suport als treballadors en lluita de Girona +Neta.

Però també hi haurà punts clau, com per exemple l'aprovació de les ordenances d'edificació de Girona o l'aprovació provisional (  definitiva pel Ple)  del Pla Especial de les Pedreres. Probablement serà un Ple llarg i carregós, d'aquells d'alta tensió i que duren fins ben entrada la matinada.

El podeu seguir el Ple assistint-hi ( sé que soc reiteratiu recordant-ho però encara a hores d'ara hi ha gent que creu que per entrar al Ple cal demanar permís) en directe o seguint-lo a través del web municipal. I recordeu que les 7 de la tarda els regidors i companys de la CUP serem a la plaça del Vi per escoltar les vostres propostes i queixes.