dimecres, 20 de maig del 2015

Hem vingut per quedar-nos i per tornar a la primera línia política, a peu de carrer. Som-hi


Fa uns dies va haver-hi la darrera sessió plenària a l'Ajuntament de Girona. I jo i l'Anna vam dir-hi unes paraules. Per nosaltres no va ser cap comiat sinó la fi d'una etapa d'un camí molt llarg. Una etapa intensa que ja s'ha acabat però queda clar que nosaltres tornarem a la primera línia política que és el carrer. Deixem de ser electes i continuem sent ciutadans crítics i lluitadors, inconformistes i rebels. Continuem la feina a l'assemblea de la CUP i continuem estimant la ciutat i mobilitzant-nos per tot allò que creiem just, construint un futur més digne i treballant per fer de Girona un lloc millor pels que han de venir i créixer. 


L'assemblea de la CUP està fent una feinada immensa. Hem crescut i hem eixamplat horitzons, incorporant gent nova, saba nova que ens retroalimenta i ens fa més forts. Noves idees que s'afegeixen a la base sòlida que ens sustenta a totes i tots. Deixem el càrrec que vam assumir ara fa quatre anys i sabem que hi ha gent preparada i lluitadora que pren el relleu, un relleu que està preparat per construir l'alternativa que necessita aquesta ciutat. La Laia, en Lluc, l'Esther, en Jaume, en Toni. La Núria, en Biel, La Mariona, en Marc, la Sonia, la Carla, en Josep, la Glòria, l'Alfons, l'Aram....i tants i tantes que venen amb força i ganes de canviar la ciutat, el món, el país. 

Hem après moltes coses i la nostra experiència continuarà al servei del projecte de la Unitat Popular. I la nostra il·lusió per seguir lluitant al cantó d'entitats, moviments socials, col·lectius populars i barris en lluita d'aquesta ciutat. 

Ha estat un plaer treballar al servei de la Girona popular que estimem, un plaer conèixer tanta gent i parlar amb tots vosaltres pels carrers i places de Girona. No marxem, continuem aquí al cantó. Ens veiem els carrers, la lluita continua!