diumenge, 22 de juny del 2008

Bon Sant Joan a tothom!






















Comença la festa que dóna el tret de sortida a l'estiu. El solstici d'estiu ja arriba i la nit més curta i màgica de l'any ja es prepara per il·luminar a tothom, les fogueres, la coca de Sant Joan, el cava, la gresca i la disbauxa tenyiran d'alegria i il·lusió a tothom que es deixi seduïr per la mística i màgia de la nit de Sant Joan.

A casa ho celebrarem al nostre barri, a Fontajau, que està de festa major i tots els veïns i veïnes s'ho passen d'alló més bé. Farem un bon sopar a la barraca que la Comissió de Festes ha instal·lat a la plaça de la Font, després anirem a gaudir una estona de la foguera que cada any encenem al camp de futbol del Sant Ponç C.F, menjarem coca i beurem cava i just a les 12 de la nit anirem al pati de casa a preparar la Ratafia d'enguany.

Aquest any a Girona hi ha una variada oferta per St Joan. A les 7 de la tarda hi ha la rebuda de la Flama del Canigó a la plaça del Ví, amb activitats per a gran i petits, després començarà la cercavila que de la ma dels gegants de la Fal·lera gironina ens durà cap als jardins de la Muralla on cap a la mitjanit hi haurà l'actuació de Miquel Gil i d'altres grups.
Aquest any Els Diables de l'Onyar organitzen una revetlla a l'esplanada de les Ribes del Ter. I a part tenim les festes dels barris de Fontajau i Palau que com cada any organitzen la revetlla.