dimarts, 7 de juliol del 2009

Núria LLiure! Absolució Núria Pòrtulas!

  • Des de l'Assemblea de Suport a la Núria Pórtulas (www.elsud.org/nuria), us informem i convoquem a les properes convocatòries:

  • Dilluns 6 de juliol19:00h. Acte de suport per l'Absolució de la Núria Pórtulas, a Cotxeres de Sants (C/ Sants, 79 - Bcn) Amb la intervenció de:Gabriela SerraJosep Ma TerricabrasEnric DuranBenet SalellasUn/a membre de la campanya i una petita actuació de Cesc Freixas

  • Dissabte 11 de juliol19:00h MANIFESTACIÓ davant la seu d'ICV (C/ Barcelona, 5) de Girona21:00h SOPAR SOLIDARI a la plaça Ovidi Montllor (Plaça de la Constitució) de Girona. Els que estigueu interessats a venir al sopar, aviseu a: hilari47@yahoo.com (indicant quants sereu; no es requereix, però s'agrairà per qüestions de previsió). Es poden comprar tiquets pel sopar a Can Rusk, Can Kolmo, l'ATV, La Màquia i el Forn.


  • Diumenge 12 de juliol, BUSOS cap a MadridEls que estigueu interessats a venir amb els busos, apunteu-vos a: el13totsamadrid@gmail.com (indicant qui sou i des d'on sortireu)
    Posteriorment, a qui us hagueu apuntat s'us enviaran tots els detalls a saber (horari, parades, preu...) perquè pugueu confirmar el vostre suport presencial.