dijous, 22 d’abril del 2010

A Girona votem democràcia! 25 d'abril, nova data històrica




Jo voto, tu votes, ell/a vota, nosaltres votem....


Amb aquestes paraules i temps verbal encoratjo al conjunt de lectors d'aquest blog a difondre la màxima que ha d'eclosionar aquest proper diumenge 25 d'abril: un vot massiu, radicalment democràtic


L'estat espanyol nega sistemàticament el dret a l'autodeterminació dels pobles, un principi inalienable dels pobles recollit en la legislació internacional i que és la millor garantia de resolució de conflictes nacionals. Es tracta d'una fórmula democràtica i que permet materialitzar projectes i que tots els punts de vista es puguin expressar.


Fruit de la maduresa democràtica del poble català, un ampli moviment popular i de base ha articulat una resposta contundent, transversal i inclusiva com a resposta a la clàssica hostilitat de les estructures mediàtiques, polítiques, judicials, policials, culturals...de l'estat espanyol. La confrontació amb l'estat espanyol no ens ha de fer por, creiem en la democràcia directe i l'exercim.


Per tot això aquest Diumenge 25 d'abril val la pena sortir al carrer i apropar-.se als diferents punts habilitats per a exercir el dret a vot, que recordem-ho, està obert als majors de 16 anys, als ciutadans nouvinguts que resideixen a Girona i a la totalitat de gironins i gironines censats a la ciutat.