dimecres, 1 de juny del 2011

Treballar i lluitar, entre la utopia i la proximitat

Ha passat més d'una setmana des de les eleccions municipals, i no tenim més temps per perdre. Ens hem de posar a treballar perquè hi ha molta feina a fer, i són molts els barris amb necessitats per atendre i moltes les persones per escoltar.

Girona bull aquests dies de reivindicació i ganes de transformar el món: jo també em sento indignat i dono suport al 100% les reivindicacions dels joves i no tan joves que clamen contra les injustícies d'aquest sistema capitalista. Però per respecte a les persones que han lluitant tants i tants anys em correspon ser al costat dels barris de la meva ciutat, perquè és als barris on hi ha feina a fer.

Segurament transformar el món és un fita molt complicada però tenim l'oportunitat de treballar per intentar millorar el nostre entorn més proper. Santa Eugènia, Sant Narcís, Mas Ramada, Pont Major, Fontajau, Taialà, Eixample, Pla de Palau... barris vius i amb necessitats, barris amb entitats i associacions que treballen dia a dia desinteressadament. Unes entitats que s'hi deixen la pell i que necessiten el nostre suport. Som-hi doncs, perquè la lluita continua.