dimecres, 26 d’octubre del 2011

Dues peticions des de Fontajau

Que jo sóc veí del barri de Fontajau no és cap secret, ho he manifestat públicament en reiterades ocasions. I que el benestar dels barris és una de les meves prioritats tampoc és cap secret perquè la meva activitat política i militant sempre ha anat en aquesta direcció.

Per tant, atendre les reclamacions i demandes dels barris forma actualment part de la meva tasca com a regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Girona. I precisament l'Ajuntament compta amb una eina que ens pot ajudar a tots i totes a canalitzar eficaçment els peticions i demandes que els veïns i veïnes detecten als seus respectius barris: la bústia d'avisos del web municipal, que és un canal excel·lent per fer arribar a bon port les queixes i peticions.

A Fontajau ja fa temps que diferents veïns m'han manifestat les seves queixes en relació a la manca d'aparcaments de bicicletes. En tot l'àmbit del barri únicament hi ha instal·lats 4 aparcaments d'aquest tipus, i és evident que els usuaris i usuàries de la bici en aquest barri en som molts més. Per això fa un parell de dies vaig entrar una proposta a la bústia d'avisos. També hi ha una arqueta d'aigua que té la tapa espatllada i desmanegada i pot suposar un perill, sobretot pels més petits.

Animo per tant a tothom a fer ús d'aquesta eina, perquè avui la tecnologia ens ajuda a millorar els canals de comunicació entre l'Ajuntament i la ciutadania. Aprofitem-ho, doncs!

1 comentari:

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Una demostració palpable de que la bústia funciona i molt bé. Ja han instal·lat un parell d'aparcaments a la Rambla Xavier Cugat i la tapa de l'arqueta ja ha estat enretirada.
El regidor de barri, senyor Joan Alcalà, s'ha posat en contacte amb mi per mostrar el seu interès pel barri i també ha contactat amb el president de l'AV de Fontajau-Xavier Cugat. Gràcies regidor de barri i a seguir treballant.