dimecres, 1 de febrer de 2012

Baixada de temperatures

Malgrat que estem a ple hivern i que per aquestes dates és ben lògic que faci fred, sembla ser que en les properes hores se'n prepara una de forta a nivell meteorològic, tal i com ens expliquen des del www.meteo.cat. L'entrada d'una massa d'aire siberià farà baixar de valent els termòmetres durant les properes hores, i això pot trencar la normalitat de moltes viles i ciutats.

Fa unes hores he rebut una trucada de responsables de l'equip de govern municipal, i m'han comentat que s'ha activat un dispositiu per fer front als efectes derivats d'aquesta colossal baixada de temperatures que albiren els meteoròlegs.

Celebro que així sigui i aprofito per felicitar l'equip de govern per aquesta decisió. La baixada brusca dels termòmetres pot tenir efectes en molts àmbits, però principalment envers les persones sense llar, les quals poden patir els efectes d'aquesta adversitat meteorològica molt més que la resta de població, ja que es troben exposats a la intempèrie i sense protecció.

Des de la CUP volem fer una crida a actuar amb previsió i seguir els consells de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.