dissabte, 12 d’octubre del 2013

12 d'octubre. Imperialisme, racisme, militarisme i nul·la cultura democràtica. Retrat d'un estat espanyol decadent

12 d'octubre, res a celebrar! Un clam que durant dècades ha irromput als carrers dels Països Catalans. No som espanyols ni volem celebrar una festa amb reminiscències feixistes, imperialises, racistes i antidemocràtiques. Això cou als espanyolistes però de cap de les maneres pensem acceptar imposicions d'aquest tipus. Cada any el feixisme espanyol celebra la festivitat amb ostentació de simbologia nazi i de forma transversal espanyolistes de tot tipus hi han donat suport, ratllant la delinqüència. A Europa flirtejar amb el nazisme està penalitzat per la llei. A Espanya surt gratis i fins i tot es fomenta des de partits com el PP, C's i PXC. Als carrers de Barcelona s'hi ha expressat el nazisme mentre que a Girona els nazis espanyolistes han pintat d'esvàstiques els carrers del barri vell. Una realitat execrable i que s'ha de combatre amb fermesa.

Avui a Madrid hi ha hagut desfilada militar presidida pel futur rei dels espanyols, Felip VI de Borbó. Una desfilada que costa molts quartos i que paguem també els catalans amb els impostos que ens xucla el decadent i caduc imperi espanyol. La crisi social, l'impacte de les retallades i l'emergència humanitària que es viu actualment ens indica que malbaratar recursos en tonteries prescindibles com ostentacions militars és una barbaritat. Però això a aquest imperi decadent no li molesta. Vinga, a malbaratar, que el poble paga i calla!

I a Barcelona l'espanyolisme transversal s'ha concentrat, vingut d'arreu de la geografia de la pell de brau. El ball de xifres es mou entre 30.000 i 150.000. Si agafem un terme mig i som generosos posem que eren entre 50000 i 60000. Unes xifres ridícules en comparació amb la força de l'independentisme. L'estat ha mobilitzat els seus recursos i els dos partits unionistes gaudeixen de tots els mitjans per promocionar les seves convocatòries. Amb tots els recursos que tenen no aconsegueixen arribar ni al 10% de les convocatòries independentistes, que son impecablement democràtiques.

Podem fer totes les conyetes que vulguem. On és ara la majoria silenciosa Alicia? Sembla però que l'Alícia viu al país de les meravelles i de la realitat paral·lela perquè en una demostració de demagògia, manipulació i retòrica recargola ara va i diu que la majoria silenciosa ja ha començat a parlar. És una mostra de com de falsos, manipuladors i embolicatroques que poden arribar a ser els polítics.

L'espanyolisme és de dretes, com ha quedat avui demostrat. S'han manifestat a prop de la Falange i l'aliança entre el PP i C's denota que no tenen cap discrepància ideològica. C's es troba a gust al cantó d'un partit de dretes carca i ranci com el PP, i s'hi troba a gust perquè C's és un artefacte conservador que atrau a personatges xulescos i macarres com Jordi Cañas, un fatxa agressiu amb aspecte de legionari.

Avui els espanyolistes  han fet el ridícul, i ho saben. Però també saben que tenen un estat al darrera, un estat sense tradició democràtica i capaç de qualsevol cosa. I també saben en el fons que Catalunya és terra de llibertat i que s'han pogut expressar lliurement. Els emplaço a trobar-nos a les urnes pel dret a decidir. Decidim junts i votem en llibertat. Deixeu-nos votar i no poseu més traves a la democràcia.