dijous, 4 de setembre del 2014

Avui es presenta 'Capgirem Girona'. Vine i participa-hi!

Avui dijous es presenta 'Capgirem Girona', una iniciativa promoguda inicialment per la CUP amb la voluntat d'avançar cap a un nou model de ciutat de manera el màxim d'inclusiva i participativa possible. Es tracta d'un espai de treball obert a totes aquelles persones i col·lectius gironins que comparteixin la necessitat d'un canvi de fons en la manera d'entendre la ciutat i el govern municipal, per tal de construir un nou model realment democràtic i al servei de la majoria de les gironines i els gironins.

Fa unes setmanes, a finals de juliol, ja es va fer la presentació del manifest inicial de 'Capgirem Girona', i ara, un cop passat l'estiu, ha arribat el moment de posar fil a l'agulla. Per això s'ha organitzat per avui dijous a les 19.30h a la Marfà una presentació amb assemblea oberta, en què s'explicarà exactament la proposta i es debatrà com s'ha de materialitzar. Podeu consultar tota la informació referent a la iniciativa al web capgiremgirona.cat

La CUP considera que tant la ciutat com el país viuen moments determinants, en què és imprescindible articular espais de treball i d'intervenció capaços d'aglutinar la majoria popular creixent que reclama un canvi polític i social profund en clau democràtica. Per això a Girona fem aquesta proposta d'un espai que sigui capaç de definir les línies mestres d'un model de ciutat alternatiu al que han promogut fins ara tant el PSC (i el tripartit) i CiU, i que trenqui amb l'statu quo per donar el protagonisme a la gent. Us animem a participar a la presentació d'avui i a implicar-vos en aquesta proposta!