divendres, 3 d’octubre del 2014

Vols i factures

Ja fa dos mesos que el Vol gastronòmic es va inaugurar. Dos mesos d'activitat d'un projecte que l'equip de govern de CIU ha esbombat a bombo i plateret; dos mesos d'un projecte empresarial que s'està beneficiant de la cessió d'un espai públic privilegiat; dos mesos de polèmiques i morbo, dos mesos de publicitat per a un projecte empresarial.

Arribats a aquest punt, des de la CUP plantegem algunes preguntes que considerem s'han de respondre per part dels responsables del Vol Gastronòmic. El Vol gastronòmic és un projecte privat, cert, però es desenvolupa en un espai públic i privilegiat de la ciutat i a més se'ns ha dit per activa i per passiva que la seva funció és promocionar la gastronomia gironina.

Més enllà de que estiguem d'acord o no amb aquesta iniciativa ( que no ho estem!) és de justícia i sentit comú que es faci un exercici de transparència. Per això volem que es faci pública tota una sèrie d'informació que des del nostre punt de vist els ciutadans i ciutadanes de Girona tenen dret a saber.


  1. Quan es pagarà la taxa d'ocupació de la Via pública?
  2. S'ha emès ja la primera factura d'electricitat? A quan puja?
  3. S'ha emès ja la primera factura d'aigua en la qual hi ha la taxa de residus? A quan puja?
  4. Es respecta la franja horària de càrrega i descàrrega? Els vehicles que fan el proveïment de productes o els de servei on aparquen? Per quina raó hi ha vehicles aparcats davant del Vol gastronòmic fora de l'horari d'estacionament?
  5. Quantes reserves fetes hi ha a hores d'ara?