dimarts, 5 d’abril del 2011

Diumenge 10 d'abril, reivindicant Les Pedreres!

Aquest diumenge, 10 d'abril, les gironines i gironins tindrem l'oportunitat de redescobrir un dels racons del nostre municipi que més tresors amaga: les Pedreres, un indret bonic i espectacular. De la mà de l'associació de veïns del barri i la comissió cívica per la defensa del parc, s'ha organitzat una cursa popular en què tothom és convidat a participar, i descobrir així l'extensa àrea de les Pedreres.

Aquesta cursa és una de les moltes activitats que ha organitzat l'associació de veïns des de fa anys. Debats ciutadans, passejades guiades, exposicions... una pila d'activitats per reivindicar una millor gestió i manteniment d'un dels espais naturals més extensos i ben conservats que tenim a Girona.

Jo fa temps que tinc el cos força rovellat però he decidit inscriure'm a la versió curta de la cursa (6 quilòmetres), i intentaré fer l'esforç de gaudir de l'entorn tot corrent. Us convido participar-hi de la manera que més us plagui, caminant o corrent: l'objectiu és contribuir a la reivindicació ciutadana de garantir la preservació i coneixença d'aquest fantàstic indret.