dimecres, 6 d’abril del 2011

Per la llengua i la llibertat d'expressió

L’ofensiva espanyolista i antidemocràtica del PP al País Valencià no té límits. Les trames de corrupció, unes pràctiques amb importants tics autoritaris, i la persecució desacomplexada de la llengua i cultura catalanes s’han convertit en habituals al sud del nostre país.

Un dels darrers episodis d’aquesta croada contra la llibertat d’expressió i la democràcia és el tallada de les emissions de TV3 al País Valencià. Després d’anys de lluita han aconseguit tancar tots els repetidors, i imposar sancions milionàries a Acció Cultural del País Valencià. Com a catalanes i catalans, però també com a persones que creiem en la llibertat d’expressió i els drets lingüístics i culturals, tenim el deure de denunciar aquest atac. No ens podem deixar trepitjar.

És per això que avui, dimecres 6 d’abril, a 2/4 de 8 a la plaça del Vi de Girona celebrarem una concentració a favor de TV3 al País Valencià. L’acte ha estat convocat pel Casal Independentista El Forn, l’ADAC i Òmnium, i se celebra tan sols uns dies abans de la gran manifestació que s’ha convocat a València el dissabte 16 d’abril. Us animo a assistir a aquests actes, i a donar suport a les diferents iniciatives que s’estan engegant per denunciar els constants atacs contra el català.