divendres, 15 d’abril del 2011

La flama s'escampa, visca la terra!

El diumenge passa, 257.645 barcelonins i barcelonines van demostrar que aquest poble és viu, que la il·lusió i la flama continuen enceses, creixent i escampant-se. Cada barri, cada racó del cap i casal de Catalunya va brillar ahir. Milers d'homes i dones, joves, grans, nouvinguts, veterans, lluitadors, cívics, activistes, treballadors, emprenedors, cooperativistes, electes, valents, entusiastes, decidits, trencadors, optimistes... van donar un exemple de fermesa, dignitat i democràcia.

Malgrat tenir-ho tot en contra, malgrat la campanya de difamació i descrèdit que va engegar el Periódico de Cataluña, malgrat la manca de mitjans i de recursos, ahir un 21,37% de barcelonins i barcelonines, i amb el suport de Barcelona Decideix i milers de voluntaris i voluntàries van poder exercir el dret d'autodeterminació de la Nació Catalana. Tot plegat supervisat per un grup d'observadors internacionals que s'estan encarregant de traslladar el món l'exemple cívic i democràtic del poble català.

Felicitats, doncs, als milers de voluntaris, als centenars de milers de persones que van animar-se a anar votar i felicitats al moviment per les consultes. Ens queda encara molta feina per fer però tenim un motor que no s'atura, i benzina nova per fer que la flama sigui encara més gran i s'estengui arreu dels Països Catalans.