diumenge, 1 de maig del 2011

1 de maig: sortim al carrer!

1 de maig és sinònim de mobilització, de reivindicació i lluita. Fa anys i anys que les treballadores i els treballadors d'arreu del món aixequen la bandera de la dignitat i els drets socials i laborals en aquesta data tan assenyalada, i a Girona, el 2011 no n'ha de ser una excepció.

Vivim en un context de crisi econòmica gravíssima, i des del govern de la Generalitat s'estan plantejant retallades que apunten directament a l'Estat del Benestar i els seus pilars fonamentals, com la sanitat o l'educació.

És per això que, una vegada més, us demano que sortim al carrer, que ens manifestem per demostrar que nosaltres, les treballadores i els treballadors d'aquesta ciutat, defensarem amb les ungles i les dents els drets que tants i tants anys de lluita ens ha costat d'aconseguir.

Us cito al carrer, a les diferents mobilitzacions que s'han organitzat per avui a Girona. Concretament, a la gent de la CUP de la COS (el sindicat en què estic afiliat), amb els companys de la IAC, i la Intersindical-CSC ens trobareu a partir de 2/4 d'1 davant la seu de la Generalitat. Us hi esperem!