dilluns, 23 de maig del 2011

Som 2981

Vull agrair molt especialment a totes les persones, veïns i veïnes de tots els racons de Girona, de tots els barris que ens han donat suport. Per nosaltres és molt especial aquest gest i vull compartir amb vosaltres aquest moment perquè la CUP no seria res sense el suport de la veu del carrer, de la gent del carrer.

Ara vénen dies, setmanes, mesos de molta feina. Intentarem estar a l'alçada i no decebre-us. Tot i així necessitem que ens ajudeu, perquè com tots vosaltres som humans i ens equivoquem. Probablement cometrem errors, però hem d'intentar cometre'ls plegats i segur que si treballem junts els sabrem gestionar millor, tant els errors com els encerts.

Gràcies i a seguir lluitant, construint, projectant, il·lusionant, treballant, militant, per una Girona més justa, lliure, sostenible, participativa, humana... Avui som ja 2981 les persones que caminem en la mateixa direcció.

11 comentaris:

Josep M. ha dit...

Moltes felicitats!
Espero que la vostra entrada a l'ajuntament sigui un revulsiu, un catalizador.
Salut!
Josep M.

dani bosch ha dit...

us ho heu ben guanyat!! ens sentim propers a vosaltres, felicitats

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per la feina que heu fet, i espero que serveixi perquè tots tornem a confiar i dirigir els nostres esforços pel bé de la comunitat garantia de la qual us feu capdavanters, gràcies Jordi a tu i al teu magnífic equip, rebeu una gran abraçada amb molta energia positiva pel nou canvi que comença...!!!
Gràcies......!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona Jordi! La revolució comença aquí!

Abraçades i petons a tota la familía.

Gill i Jonathan

Unknown ha dit...

Moltes felicitats Jordi i a la resta de companyes i companys de la CUP Girona!
Ara a seguir treballant amb la mateixa fermesa i humilitat com ho heu estat fent fins ara.

Salut i endavant

Roser ha dit...

Espero i desitjo que aquesta forma de treballar i avançar pugui arrelar i canviar el nostre país...
Moltes felicitats i salut

Roser

Roser ha dit...

Espero i desitjo que aquesta forma de treballar i avançar pugui arrelar i canviar el nostre país...
Moltes felicitats i salut

Roser

Joaquim ha dit...

Enhorabona!! Me n'alegro infinitament!!
Fa temps que dic que la CUp em sembla l'únic partit d'esquerres i també l'únic partit seriós que hi ha a Catalunya ara mateix!
En un context, on pràcticament ota l'esquerra a Catalunya i a Europa fa aigües i s'enfonsa, això té molt de valor!
Tota l'esquerra s'ha de repensar i refundar, etc, escollir noves direcciosn dl spartits, etc. i vosaltres a fer la feina!!! És una gran oportunitat!!!
Totalment d'acord en que ara cal ser més humils que mai, i continuar fent la feina ben feta. Si ho feu així, d'aquí a 4 anys, pujareu els resultats.
Un cop us vaig deixar un comntari a la vostra pàgina del Facebook: cal que us presenteu a les elecciosn catalanes! Al país li fa una falta brutal!
Feu falta com a partit nacional. Molta!
Entenc que us vulgueu prendre el vostre temps. La vostra vocació fins ara suposo que és només local o municipal, però sou necessaris per a Catalunya, com a força nacional.
Jo us dono el meu suport, que per ara és poca cosa, però potser al futur, m'impliqui en treballar amb voslatres, si m'hi voleu i em necessiteu!
Felicitats!
Joaquim

Francesc ha dit...

Enhorabona pels resultats. És una victòria merescuda i saludable per a la regeneració democràtica. Cal forçar el sistema a fer allò que els polítics professionals es resisteixen a fer: més transparència, més participació, més recerca del bé col·lectiu i menys especulació i càlcul de quotes de poder a mantenir.

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Moltes gràcies a tots i totes, de debò. La veritat és que tot això impressiona però lluitarem per no decebre a ningú, tot i que si decebem intentarem reconèixer els nostres errors i continuar endavant.

Ara bé, el projecte de la CUp només té sentit si és col·lectiu, si la veu del carrer s'hi implica. Perquè si nó és així llavors aquesta eina deixarà de tenir sentit.

Gràcies i salut a tothom!

José ha dit...

Te felicito por la elección que has hecho.
Podrían ahora tus partidarios limpiar la ciudad, de todas las pegatinas que han colocado en bancos de plaza, papeleras, señales de tránsito y demás lugares que han ensuciado?
Gracias
José.
Por una Girona limpia y de todos.