dimarts, 21 de juny del 2011

A Girona no volem cap Borbó!

Un cop més la Fundació Príncep de Girona ha convidat al príncep Felip de Borbó a visitar Girona, aquest cop també en el marc dels Premis Impulsa. No cal dir que la CUP i l'esquerra independentista rebutgem la presència de membres de la monarquia espanyola a Girona, pel seu caràcter antidemocràtic i per la perversió que suposa l'existència d'una monarquia en ple segle XXI. Una monarquia amb un pressupost milionari que es tira una vida de reis, luxes i luxúries, una immoralitat en aquests durs temps de crisi.

Com en d'altres ocasions Maulets i la CUP rebran al Borbó amb una concentració antimonàrquica demà dimecres 22 de juny al Pont de Pedra, a 2/4 de 8 del vespre. Convidem a tota la ciutadania a afegir-se a la convocatòria, i recuperar així l'esperit de la Girona republicana i antimonàrquica que amb tanta contundència es va expressar ara fa uns anys en motiu de la visita del Borbó gros. Ara que estem en vigílies de Sant Joan és una bona ocasió per exhibir la cultura del foc, tan arrelada arreu dels Països Catalans.

Però evidentment la tasca de la CUP no s'acaba en concentracions. Posarem la iniciativa i força dels nostres 3 regidors al servei de la causa antimonàrquica i treballarem perquè l'Ajuntament de Girona no reconegui el títol de Príncep de Girona a Felip de Borbó, el títol nobiliari que ha servit d'excusa als sectors reaccionaris i monàrquics de la ciutat per a muntar una fundació que no té cap altre objectiu que la promoció de la monarquia en terres gironines i catalanes.

1 comentari:

Ludy ha dit...

GRàCIES!!!!!
Des de Felip V que no ens deixen aixecar el cap!!