dimarts, 13 de setembre del 2011

Cinc hores llargues de Ple

Ahir el Ple de l'Ajuntament va ser molt llarg: vam començar a les 8 en punt i eren quarts de dues de la matinada quan sortíem. Els carrers i places del Barri Vell eren ben deserts i mica en mica els regidors anàvem cap a casa, la majoria estàvem esgotats.

En total vam debatre, discutir i aprovar 9 mocions i una bona colla de punts de l'ordre del dia entre assabentats, precs i preguntes i altres temes. Més d'un grup municipal es queixava que un Ple tan llarg i carregat no és prou eficaç, i que caldria acotar els temes a tractar i que aquests fossin estrictament de l'àmbit competencial de l'Ajuntament de Girona.

He de reconèixer que aquest Ple d'ahir va ser llarg i cansat, però també vull manifestar que la feina que ahir vam fer va valdre la pena. A fora del Ple hi ha gent que cada dia treballa una pila d'hores, que s'esforça i s'hi deixa la pell, i que amb la seva dedicació ajuda a tirar endavant la ciutat i el país. Moltes vegades aquest feina que fan cada dia tantes persones no té contraprestacions econòmiques, i la il·lusió i les ganes de millorar el propi entorn n'és la recompensa.

En aquest sentit reivindico el llegat de les classes populars, sofertes i treballadores, eficients i valentes. Treballar i esforçar-se és una forma de vida i crec que els regidors i regidores de la ciutat de Girona tenim l'obligació de perseverar en aquest sentit. Per això estic plenament satisfet amb la feinada que ahir vam fer tots plegats.

Si ho voleu, a través d'aquest enllaç podreu llegir una crònica més completa del Ple, que han elaborat els meus companys de la CUP.