dilluns, 12 de setembre del 2011

Diada Nacional de Catalunya a Girona

Podem dir que la Diada d'enguany ha estat ben intensa i farcida d'emocions i sensacions positives. El clam inequívoc per la independència ha ressonat a places i carrers de moltes viles i ciutats catalanes, i de la mà d'una munió intergeneracional de catalanes i catalans ha quedat ben clara la voluntat de plantar cara als abusos de l'estat espanyol.

Voldria en segon lloc demanar disculpes per no haver escrit res sobre la Diada ahir mateix, però vaig estar tot el dia enfeinat preparant els actes que la CUP i Maulets vam organitzar ahir als carrers de Girona. Va ser una jornada esgotadora, però encoratjadora alhora.

Milers de gironines i gironins van secundar la convocatòria i els diferents actes es van anar produint amb normalitat, com cada any. Voldria agrair a tots a la gent que va participar en l'organització, per tot l'esforç i sacrificis que ahir van fer, des de les 8 del matí fins passada la mitjanit. Gràcies companyes i companys! Gràcies gironines i gironins: continuem fent via, fent camí per la llibertat del nostre poble. Un camí cap a Ítaca, que ja ha començat i que no té retorn!