dimarts, 11 d’octubre del 2011

12 d'octubre, res a celebrar! Fora la Guàrdia Civil!

Aquest dimecres 12 d'octubre no tenim res a celebrar, meś aviat el contrari: tenim molts motius per rebutjar aquesta festivitat tacada de sang i esperit militar i imperialista.

Per això la CUP i Maulets hem convocat una concentració i vermut popular a les 12 del migdia a la plaça dels Països Catalans, just davant de la caserna de la Guàrdia Civil per dir-los que fotin el camp de la nostra ciutat i del nostre país.

Ironies de la vida, els regidors i la regidora del grup municipal de la CUP hem estat convidats per la mateixa Guàrdia Civil mitjançant una targeta d'invitació ( om la resta de regidors i regidores del consistori) a assistir als actes que se celebren en motiu de la festivitat de la Hispanitat al pati d'armes de la caserna.

Em sembla una vergonya que un cos militar amb nostàlgies imperialistes i dictatorials gosi adreçar-se a regidors electes escollits democràticament pel poble. Mai de la vida penso anar a un lloc així. El 12 d'octubre als Països Catalans no celebrem res de res, condemnem el genocidi que l'imperialisme espanyol va perpetrar als pobles llatinoamericans i rebutgem de totes totes aquesta festivitat espanyolitzadora, feixista i imperialista.