dissabte, 7 de setembre del 2013

Clam per la Via Catalana, clam pel Trueta. Serem lliures!

 Estem en plena vigilia de la Diada Nacional de Catalunya i els actes arreu del territori ja fa dies que han començat. L'esquerra independentista i tota mena de col·lectius fa dies que escalfen motors. A Girona ja s'han celebrat alguns actes i aquest dissabte 7 de setembre el jovent combatiu i independentista ARRAN ha organitzat una marxa jove pels carrers de la nostra ciutat ( tot i que la intensa pluja que ha caigut ha deslluït una mica l'acte)

Un moviment, el nostre, que participarà de la Via Catalana i que participarà també de la cadena Encerclem el Trueta. La mateixa comunitat humana que  travessarà tot Catalunya i desbordarà els límits administratius imposats. Al País Valencià, Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera, a la Catalunya nord..també hi haurà enllaçats de la Via Catalana, perquè la nostra nació és plural i diversa, i no s'acaba als límits administratius de Catalunya imposats pels estats espanyol i francès.

L'Onze de setembre serà un gran clam per la independència i aquest clam donarà la volta al món, deixarà amb un pam de nas a les elits polítiques  i n'estic segur, obrirà les portes a un futur millor. Via Catalana, passant per l'encerclament de la Caixa i el Trueta, de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar, tot un poble clamant per la llibertat!

Jo seré al tram del Trueta, participant activament de l'encerclament a l'hospital Josep Trueta, un ramal de la Via Catalana que posarà accent social a la Via, reivindicant serveis públics i drets socials. El procés sobiranista engegat a Catalunya obre les portes a un procés constituent i és clau que el nou país que ha de néixer no estigui en mans de gestors neoliberals i lladres de la Troika. Per tot això, Via Catalana per la independència i encerclem El Trueta en defensa dels serveis públics, una mobilització popular que sacsejarà consciències i desbordarà límits imposats!