dimecres, 11 de juny del 2014

Visca la República Catalana!


Avui la casta s'ha blindat al congrés dels diputats espanyol i ha segellat un nou pacte borbònic. Un nou atemptat contra la democràcia i una nova agressió al dret a decidir del poble, de la ciutadania.


El binomi PP-PSOE, amb el suport d'altres partits monàrquics i antidemocràtics s'ha aplegat al voltant de les oligarquies i han girat l'esquena a la democràcia. El consens monàrquic d'aquesta gent i les presses amb què ho estan fent tot demostra que el règim perd oli per tot arreu. Per més que s'hi escarrassin i per més maniobres que facin no podran evitar allò que és inevitable. El poble català votarà el dia 9 de novembre i decidirà el seu futur.

I evidentment cal ser solidaris amb els republicans espanyols i donar-los suport. Per una qüestió de dignitat humana i de radicalitat democràtica jo no em puc quedar al marge d'aquest debat i per això dono ple suport a les demandes d'un referèndum sobre la monarquia.

Avui, a les portes del congrés de diputats hi havia republicans manifestant-se i han rebut la brutalitat policial. Un congrés blindat i encerclat policialment no pot reprimir persones de totes les edats que reclamen dignitat, democràcia, república i justícia social. Per això avui el règim monàrquic de la casta i les oligarquies ha posat les bases del seu esfondrament, perquè és inevitable.

Com molt bé ha dit Alfred Bosch el poble no és un moble que es pugui heretar. La democràcia ha de parlar i això no ho podrà evitar ningú. Molt gran ha estat també Sabino Quadra, que no ha reconegut tota aquesta farsa i ha esgrimit una ikurriña a crits de independència i república basca.

Per tot això avui és un dia per cridar ben fort. Visca la República Catalana i fora borbons!