dimarts, 24 de febrer del 2015

La Laia i en Lluc, esperança i futur


La vida política és farcida de misèries, misèries que sens dubte reflecteixen el mar de misèria moral de la nostra societat. Però en aquest mar de misèria també hi ha illes d'esperança i futur. I sense dubte que la Laia i en Lluc representen un alè d'aire fresc que la política local necessita urgentment.

La CUP ha articulat la Crida per Girona, i un equip de cinc persones encapçalat per la Laia Pèlach i en Lluc Salellas seran els encarregats de trabar la nova etapa de la CUP a Girona. La Laia, en Lluc, L'Ester Costa, en Toni Granados i en Jaume Gratacós encapçalaran una llista diversa, plural, viva i plena de valors. Una llista que recollirà el batatge històric de l'independentisme i les lluites sindicals, socials, ecologistes i de barri. Una llista per lluitar a fons i fer aflorar la Girona dels barris, la Girona popular, la de les lluites i els combats socials, la Girona independentista i rebel que es nega a ser una plaça del Regne d'Espanya.

En Lluc, la Laia, en Toni, en Jaume i l'Ester no ho tindran fàcil, tot s'ha de dir. S'hauran d'enfrontar a uns llops afamats que els faran la vida impossible. Al Ple de Girona els partits del règim es defensen bé i són capaços de clavar calbots a la mínima de canvi. Però els vells cacics i la Girona més conservadora han de saber que una nova generació de lluitadors i lluitadores ve preparada i no baixarà la guàrdia.

Laia i Lluc, us desitjo el millor i sé que us hi deixareu la pell. Sou gent amb ganes de lluitar i de treballar per Girona, per les classes populars, per la independència, per la terra i la natura, gent que us entregueu. El projecte col·lectiu de la CUP es ramifica i agafa més vigor que mai. El jovent empeny fort i la resta som al vostre costat per ajudar-vos en tot allò que necessiteu. Junts plantarem cara al vell règim i construirem l'alternativa de govern popular que la nostra ciutat necessita. Som-hi.