dijous, 26 de febrer del 2015

Un programa electoral fet col·lectivament

Sempre hem dit que els programes electorals no han de ser documents estancs, fets des dels despatxos dels partits polítics a partir dels seus interessos i visions. Els programes electorals han de reflectir voluntats col·lectives, han de ser fruit de debats conjunts, oberts a la ciutadania i les entitats. Per això, ara que estem començant a elaborar el programa electoral de cares a les municipals del maig, volem obrir el procés a totes aquelles persones i col·lectius que tinguin ganes d'aportar el seu gra de sorra a l'hora de definir com volem que sigui la ciutat de demà.

Amb aquesta intenció, des d'aquesta setmana fins a finals de març la CUP organitzarà un seguit de sessions participatives a Girona per tal d'elaborar el programa electoral. La primera girarà al voltant de la qüestió cultural, i serà avui dijous a partir de les 18.30h a la Sala La Planeta. La primera hora es dedicarà al futur de l'antic cinema Modern, i a partir de les 19.30h es farà un taller participatiu sobre polítiques culturals, que comptarà amb la participació d'en Ferran Joanmiquel (teatre), l'Alícia Martínez (música) i l'Isaac Sànchez (cultura popular).

La resta de punts participatius els podeu consultar en aquest enllaç, que anirem actualitzant a mesura que tinguem més dates lligades. Un cop haguem celebrat tots els punts participatius, es farà un treball per incorporar totes les conclusions i aportacions als documents, i finalment el 23 de març ratificarem el programa electoral en una assemblea oberta. En nom de la CUP us animo a participar en aquest procés, a fer-vos-el vostre per tal que el 24 de maig puguem presentar un proposta electoral potent i ambiciosa, fruit d'un treball col·lectiu i al servei de la gent!