divendres, 23 de febrer del 2018

República i ecologia. Tot el que havia d'explicar en un llibre


Després d'anys de feina finalment ho hem pogut plasmar en un llibre. A República i ecologia, avançant cap a un país i un món més ecològic, just i respectuós amb l'entorn, hi he combinat reflexions personals amb analisi de la realitat. Les idees i propostes recollides en aquest llibre son fruit de l'anàlisi de molts anys de lluita per part del moviment ecologista però també de l'esquerra alternativa i l'independentisme republicà i anticapitalista. 

El llibre no pretén ser sectari sinó que s'adreça a tot un ampli ventall de ciutadania amb qui l'autor pretén dialogar i intercanviar coneixements i reflexions. La natura, l'entorn, el clima, el paisatge, el territori...formen part de nosaltres, d'una manera o altra i tothom hi estableix una relació que pot ser més intensa o més lax, però al capdavall tots i totes estem marcats per aquest entorn i per com ens hi relacionem. 

Tinc moltes ganes d'esperar les vostres aportacions, crítiques i impressions. 

NOTA: Malauradament haig de comunicar als lectors i lectores del llibre que hem detectat unes quantes errades de tipografia i impressió. Hi ha diversos errors que procurarem esmenar en la propera edició. Us demano disculpes.