dimecres, 27 de febrer del 2008

El dissabte 1 d març tothom a Perpinyà




Aquest dissabtre 1 de març els i les independentistes amb consciència ecològica tenim una cita improrrogable al nord del nostre país. A la vila de Perpinyà el col·lectiu NON À la THT ha convocat una gran manifestació per tornar a dir que no a aquest projecte faraonic i aberrant que trossejarà el territori del sud mediterrani occidental.

Les diferents CUP de les comarques gironines assistiran a l'acte i s'han organitzat autobusos des de diferents punts. La CUP participarà a la manifestació amb un bloc pròpi. Trobareu més informació referent a horaris aquí

No cal dir que per a la CUP i el conjunt de l'esquerra independentista la Catalunya Nord és una peça més dels Països Catalans i per això considerem que les aliances estratègiques entre els diferents territoris son imprescindibles per a articular la nació catalana. La dinàmica que s'ha generat entre catalans del nord i catalans del sud amb el rebuig a aquest macroprojecte és un bon punt de partida per estrènyer llaços entre ambdós territoris.

+ info a Plataforma No a la MAT