dimarts, 11 d’agost del 2009

Coi de Mossos d'esquadra, no teniu res més important a fer que tocar els nassos als independentistes?

Ahir vam tenir notícia que agents dels Mossos d'Esquadra van detenir en Jaume Soler, militant d'endavant i de la CUP. La detenció es va produïr a Vilanova i la Geltrú i les forces d'ocupació van tenir la santa barra de detenir-lo en presència dels seus dos fills petits i de la seva companya, en un acte menyspreable i vil, comparable als actes que efectuava la Guàrdia Civil en temps passats.

Se'l relaciona amb la crema d'una pantalla gegant que ara fa uns mesos va produïr-se a Terrassa, una pantalla que l'Ajuntament de la Vila va instal·lar per visionar un partit de la selecció espanyola de futbol, la roja, la nuestra.

Tanmateix, és una acusació sense proves, ja sabem com les gasten els Mossos d'Esquadra i els seus comandaments tècnics i polítics, aquesta colla de mercenàris només saben obeïr ordres i si els diuen que vagin a reprimir independentistes doncs ells s'hi apunten ben delectosos, no fos cas que pensessin una mica i se'ls cremés el cervell.

Des d'aquestes ratlles vull enviar un missatge de solidaritat a en Jaume i a la seva família, als seus dos fills petits i encoratjar a tothom a solidaritzar-se i assistir als actes de suport que es convoquin.
llibertat Jaume
Independència o mort!