dimarts, 28 de setembre del 2010

Vaga General als Països Catalans, som-hi!!!!

Estem en vigílies d'una jornada de Vaga General d'abast europeu. Als Països Catalans també hi ha convocada la vaga i a Girona demà dimecres 29  a la tarda hi ha convocada una manifestació a les 6 de la tarda al Passeig de la Copa.


Les raons que ens diuen a fer vaga son múltiples, però la dignitat ciutadana i la qualitat democràtica en son dos arguments molt potents. No ens deixen cap altre sortida que la mobilització, i alerta, la jornada de demà ha de ser un punt de partida, no pas un punt d'arribada, ni molt menys.

Aquests dies han estat intensos, els companys i companyes de la CUP no hem parat de sortir a encartellar durant les nits per tal de publicitar la vaga, i malauradament la Policia Municipal de Girona ens ha tornat a assetjar i a prohibir d'enganxar cartells de la vaga, com sempre les autoritats amb el poder.

Debats, parades informatives, articles, passejades...no hem parat de fer pedagogia de la necessitat de secundar aquesta convocatòria. Cal per això articular una resposta ciutadana, democràtica i contundent, en defensa d'un món millor i en contra dels abusos i impunitats dels de sempre, lladres amb corbata que no en tenen mai prou. Una vaga que no ha de ser només secundada per treballadors assalariats sinó també per autònoms, petits empresaris i cooperativistes.

 El futur que ens depara els gestors del capitalisme desregulat ens afecta a tots i totes, i és per dignitat ciutadana i democràtica que hem de manifestar-nos per deixar clar que amb nosaltres no hi poden comptar.