dissabte, 7 de maig del 2011

Nervis i manca de respecte

Les campanyes electorals no causen mai indiferència, i sempre hi ha qui no té mesura i perd els papers. Quatre pancartes de la CUP arrencades i desenes de cartells estripats. Aquest va ser el balanç de la primera nit de la campanya electoral, per a nosaltres.

Sabem que entre alguns sectors la nostra presència i creixement és incòmoda. A sectors ideològicament oposats a nosaltres, o persones i col·lectius de la ciutat que saben que la nostra consolidació pot posar en perill els seus privilegis els molesta que ens anem assentant com a projecte polític i que cada cop més gent se sumi a nosaltres.

Malgrat que sabem que això és un bon senyal (vol dir que fem les coses bé i que anem en direcció correcta, allò del "ladran, luego cabalgamos", que diuen en castellà) volem fer una petició. Als partits i a tothom en general: tenim ganes de fer la campanya amb tranquil·litat. D'anar als barris a exposar les nostres propostes i d'explicar a la gent què volem per a la ciutat. Si algú no està d'acord en allò que plantegem parlem-ne: debatem, discutim. Però, si us plau, demanem una campanya neta.

3 comentaris:

Albert Piqué ha dit...

A ICV-EUiA també ens han arrencat pancartes. El primer matí de campanya ja en faltaven. També ens va passar per autonòmiques.

Del facebook o el twitter millor no en parlem.
Subscrivim les teves paraules :)

Una abraçada

Enric ha dit...

Sovint tenim la memòria més curta que la dels peixos. En fi tot sigui per que amb l'experiència ens anem fent grans.
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2696_3_200892__Comarques-Enxampen-joves-vinculats-traient-cartells-dICV

jo ha dit...

Sí, sempre és bo tenir una mica de memòria !
http://www.diaridegirona.cat/girona/2009/10/18/enric-pardo-concedir-copa-campanya-recollida-dexcrements/364067.html