diumenge, 1 de gener del 2012

2012 arrenca! Bon any a tothom

Havent superat ja el solstici d'hivern i el Nadal acabem d'entrar de ple a l'any 2012, una anyada que s'entreveu complicada, no només als Països Catalans i a Girona sinó a nivell mundial. L'anomenada crisi sacseja continents sencers i deixa en un segon terme problemàtiques no pas menys complexes que ja fa anys i panys que arrosseguem. Podríem fer un llistat de mals auguris i de greuges, però tampoc cal deixar-se arrossegar per un pessimisme latent que ho ennegreixi tot.

Malgrat que soni a tòpic també és bo encarar l'any nou amb dosis d'entusiasme, energia positiva, esperança i ànim de lluita i perseverança. Probablement el 2012 també ens donarà motius d'alegria. Què carai!; algun, si més no!

Avui fa sis mesos que un servidor i els meus dos companys de grup municipal ens vam estrenar en això d'exercir de regidor. Sis mesos intensos, farcits d'aprenentatge i de sorpreses, sis mesos de veure la "bèstia" per dintre, d'intringulis, mogudes. Realment la política institucional té molta part podrida, quan la veus per dins.

Amb tot, res ens farà perdre el nord. La lluita continua, i el combat per la igualtat, la llibertat i la justícia social el farem des de molts fronts. Continuarem sent les "bèsties" incòmodes, el flagell que els canta les veritats. Bon any, i bones lluites a tothom!

2 comentaris:

joniK ha dit...

Igualment bestia de l'ajuntament!

Enric ha dit...

Endavant !!! Bona lluita i bona feina