dilluns, 16 de gener del 2012

Avui a les 9 del vespre, Ple a la plaça del Vi

Avui hi ha Ple a la plaça del Vi. Serà a les 9 del vespre, un canvi d'hora excepcional (normalment comencen a les 8) motivat per un enrenou d'incompatibilitats horàries entre regidors. Servidor haurà de tirar avui de cangurs perquè la família s'ha de cuidar, i mentre jo estigui allà discutint i debatent els meus fills preguntaran al cangur, "on és el pare?"

Avui la CUP presenta una moció per la defensa de la sanitat pública i de qualitat a Girona, una moció que vol preservar el sistema de salut pública i en la qual es demana un gest per a garantir una sanitat i sistema públic de salut, universal, de qualitat i en què el que compti sigui el benestar de la ciutadania i no les butxaques d'alguns dirigents i accionistes privats.

Un altre grup municipal, ICV-EUiA, portarà al Ple una moció per a crear una oficina d'intermediació hipotecària, una derivada de la moció que vam presentar nosaltres fa uns mesos a petició d'un col·lectiu que treballa contra els desnonaments i en defensa de l'habitatge. La nostra posició serà en la línia de reclamar aquesta oficina d'intermediació, tot i que creiem que pel que fa al dret a l'habitatge s'ha de començar ja a plantar cara als delinqüents que han propiciat l'actual situació. Animen a tothom a donar suport a la PAH (Plataforma d'Afectats per les Hipoteques), un vertader moviment social que treballa i es mobilitza per defensar a les persones afectades per hipoteques injustes.

Portarem al Ple una llarga llista de preguntes sobre temes de ciutat. I us animen a tots i totes a participar al Ple, a assistir-hi i ben aviat esperem que a intervenir-hi. L'equip de govern ens ha presentat un informe per modificar el ROM i facilitar així la intervenció pública de ciutadans i entitats.


Ens veiem al Ple i a la plaça, doncs!