dimarts, 27 de març del 2012

#29M, Vaga General als Països Catalans

El dijous 29 de març hi ha convocada una jornada de Vaga General. Inicialment la jornada havia estat convocada per les forces sindicals d'Euskal Herria i Galiza, i posteriorment la crida a la vaga s'ha estès a l'estat espanyol i als Països Catalans. La COS, sindicat de l'esquerra independentista, fa una crida a mobilitzar-se i a secundar la vaga, que ha de ser el punt de partida d'un seguit de mobilitzacions per protestar contra els abusos d'un sistema, el capitalista, que està espoliant les classes populars.

La reforma laboral impulsada pel PP i les patronals, i avalada per CiU i d'altres forces reaccionàries, és la darrera agressió que hem patit les classes populars, i probablement no serà l'última. Per això la COS i l'esquerra independentista de Girona sortim al carrer i plantem cara a la patronal i als abusos del capital.

Durant tota la jornada participarem en diferents iniciatives i al matí, entre 10 i 11, organitzarem una botifarrada popular davant la subdelegació del govern de l'estat a Girona (Jaume I). Volem fer botifarra a la reforma laboral i a tots aquells que li donen suport. Veniu i participeu-hi!