dimarts, 15 de maig del 2012

De la indignació a l'acció i al compromís!


Avui, 15 de maig de 2012, no es commemora una simple efemèride, res d'això. Avui moltes parts del món s'organitzen per passar a l'acció. Son centenars, milers, milions, les persones que ja alcen la veu i clamen contra les injustícies creades per la banca i els mercats. Als Països Catalans, a Castella, a Galiza, a Euskal Herria, a Escòcia, a Londres, a París, arreu d'Europa, a Tokio i a tantes i tantes ciutats i poblacions d'arreu del món, els abusos de la banca han creat indignació i un estat permanent de revolta contra les injustícies.

A Girona, el moviment 15M, aquests dies aplegat en la jornada 12M15M, ha donat una lliçó d'integritat, respecte i ètica imprescindible, fent compatible una necessària mobilització amb un esdeveniment ciutadà com és Girona Temps de Flors. L'acció del moviment ha donat color a la ciutat, ha desvetllat consciències i ha denunciat als poderosos, als energumens de la banca, que desnonen i ataquen la ciutadania.

Des d'aquestes ratlles vull encoratjar tothom a passar de la indignació a l'acció i al compromís, a la revolta diària, pel futur dels nostres fills, del nostre país! Tot el meu suport a la gent que està acampada a la plaça Independència!