dissabte, 19 de maig del 2012

Perquè ja n'estem tips de pagar i callar! #novullpagar!

Demà diumenge, 20 de maig, hi ha una cita ineludible: desobediència civil i revolta als peatges. La campanya #novullpagar ha tingut la virtut de fer aflorar una problemàtica que afecta al conjunt de la societat catalana, molt especialment a les classes populars, que han de viure amb un cúmul de greuges (pèrdua de poder adquisitiu, manca d'inversions en serveis públics, augment indiscriminat i no progressiu d'impostos...) i a sobre haver de pagar peatges que engruixeixen butxaques privades mentre que en d'altres territoris de l'estat hi ha barra lliure.

Aquesta greu problemàtica afecta als gironins i gironines, i per això la CUP va decidir presentar una moció al respecte, amb la voluntat de manifestar el suport a la campanya i de fer costat a la nostra gent. Com era d'esperar el tripartit del sistema (CiU+PSOE+PP) va votar-hi en contra, desacreditant la campanya i menystenint la CUP. Què es pot esperar d'una gent que està allunyada de la realitat i que no pot entendre els problemes de les classes populars perquè simplement no els viuen? Viuen immersos en un núvol de legalismes i normatives estèrils i inútils i no poden entendre que el poble va per davant d'ells.

Com que ja estem farts de pagar i callar, de rebre cops (d'això els gironins sabem de què parlem)  passem a l'acció i continuem amb la revolta als peatges. Demà diumenge a les 11 us esperem davant del Pavelló de Fontajau, junts podem!