dimarts, 22 de maig del 2012

#22M Vaga, només faltaria!


Avui dimarts 22 de maig cal tornar a fer vaga, aquest cop per l'educació, pel futur dels nostres fills. I tant que farem vaga, perquè la declaració de guerra que han fet els governs de l'estat i la Generalitat propiciats per la Troica és d'una intensitat tant gran que ens cal parar-los els peus.

Eliminar i retallar l'educació és tocar el nervi de la societat democràtica, perquè una societat sense educació de qualitat és una societat sense futur, abocada a la polarització social i la manca d'igualtat d'oportunitats. Avui, la situació dels joves, infants i universitaris és francament preocupant als Països Catalans, i d'aquesta manera ens estem dirigint cap al penya-segat, cap a un pou fondo i profund sense futur.

Desconec quina ment perversa ha traçat aquesta estratègia suïcida pel nostre país, suposo que la Troica i les principals institucions al servei de la perversió capitalista s'hi abonen tant com poden. I suposo, també, que els escolanets de la Generalitat volen ser els primers de classe, i a fe que ho estan aconseguint. Però no havien pensat en un petit detall: la ciutadania, el poble, la gent, els estudiants, els professors, les AMPA's, les entitats, el gruix del carrer. I avui, com demà, trobaran plantant-los cara de nou. Potser retallaran però no convenceran! Tothom amb la vaga, tothom al carrer, grans i petits, junts podem!