dijous, 19 de juliol de 2012

Mobilització #19J

Avui dijous, 19 de juliol, tornarem a sortir al carrer, i ho farem amb el cap ben alt i disposats a no deixar-nos trepitjar. Les darreres agressions del govern espanyol del PP contra les classe populars són intolerables i ens apropen una mica més a l'esclavatge que ells voldrien per nosaltres. Només un govern que planifica enginyeria social és capaç de fer el que fa el PP, de la mateixa manera que a Catalunya ho fa el conservadorisme (caradurisme) local de CiU.

En pocs dies hem retrocedit molts anys; les mesures publicades al BOE s'han mostrat implacables (augments desproporcionats de l'IVA, pèrdua de la deducció de les hipoteques per tots aquells habitatges adquirits abans de 2006, pèrdua de paga extraordinària de Nadal per a treballadors públics, retallades de prestacions i subsidis als aturats i aturades...), i tot plegat esdevé un greu atac a les treballadores i treballadors, una violenta sacsejada protagonitzada per una gent agressiva i dura que ha declarat la guerra a la ciutadania, a la classe treballadora i als Països Catalans.

Avui tornarem a ocupar els carrers, però no serà l'últim cop que ho farem. Sabrem convertir la ràbia en energia positiva i els posarem la por al cos, com ja van fer els nostres avantpassats. La seva violència no els sortirà gratuïta!