dimecres, 19 de juny del 2013

Treballadores de l'empresa Ambilim en lluita per cobrar el seu salari

Diversos representants de la CUP de Girona vam visitar ahir al matí les treballadores de l’empresa Ambilim, que estan en vaga des del passat dilluns 10 de juny. Les treballadores presten els seus serveis al Geriàtric de Girona Puig d'en Roca i no cobren amb regularitat el seu salari, una situació que els genera molts problemes perquè no poden fer front a les despeses diàries ( lloguer, alimentació, electricitat , aigua...).

Ahir van organitzar una concentració i parada informativa davant mateix de l'edifici de la Generalitat de Catalunya per denunciar el fet que no cobren el salari i alhora per recollir aliments i poder fer front a la greu situació en què es troben. 

L'empresa Ambilim s'excusa dient que la Generalitat no els paga, però curiosament els directius de l'empresa si que cobren un bon salari i ben puntual. Com sempre, la classe treballadora i els sectors més febles de la societat han de pagar els plats trencats dels excessos,  abusos i incompetència  d'unes elits dirigents sense sentiments. 

La CUP ha reclamat a l’empresa Ambilim i la Generalitat de Catalunya que busquin una solució immediata per posar fi a l’actual situació d’impagament. També reclamem que el regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona Eduard Berloso i l'Alcalde Carles Puigdemont visitin el centre i s'interessin per la situació de les treballadores i del propi centre. Des de la CUP fem una crida a solidaritzar-se amb les treballadores, que han engegat una campanya de recollida d’aliments per poder fer front a la vaga. Avui seran a la Rambla recollint aliments i signatures de suport. Encoratgem a tothom a mostrar la seva solidaritat.