divendres, 28 de febrer del 2014

A Girona l'alternativa està en marxa

A pocs dies del cop que ha representat l'operació Santos Torroella, ens cal aixecar el cap i continuar treballant per bastir l'alternativa que Girona necessita. I aquesta alternativa té dues cites. Una d'immediata, la II Marxa per la Dignitat i els Drets socials que arrencarà demà dissabte 1 de març a la plaça Constitució (plaça Ovidi Montllor) de Girona i després de fer un llarg recorregut amb una desena de parades i lectures de manifestos acabarà davant del #Bloc Salt, un espai carregat de simbolisme i que acollirà la cloenda de la marxa.



I la segona cita serà el proper 5 d'abril, amb la celebració a Girona del Fòrum Social Català, que després de 4 anys repetirà edició local a Girona. El compromís amb el territori, els drets socials, laborals, nacionals, energètics... tindrà a Girona un important focus de debat.

Mobilització i alternatives, un binomi que a Girona pren força. Dues cites ineludibles amb el compromís i l'esperança que es donen la ma i caminen juntes. Més enllà de la Girona ficticia i de fireta que han construït les forces vives del capitalisme senil ( PSC i CIU) hi ha una Girona popular que treballa i lluita per construir una societat més justa, sostenible i amb futur. Afortunadament hi ha vida més enllà dels foscos despatxos on es tramen vulneracions de drets i llibertats!