divendres, 12 de desembre del 2014

Capgirar Girona i construir alternatives

Aquest proper dissabte hi haurà una cita molt important a Girona. La gent que va impulsar Capgirem
Girona es trobarà per debatre i opinar sobre la nostra ciutat i les perspectives de canvi que hi ha en horitzons propers.

Una colla d'inconformistes i persones lluitadores tenen una cita amb la solidaritat, la crítica, la construcció d'alternatives i la reflexió. Al matí, diferents grups de treball temàtics es trobaran a múltiples indrets de la ciutat i plantejaran qüestions relacionades amb la participació, l'espai públic, el medi ambient, l'economia i la solidaritat. Una efervescència que bull i que està disposada a plantejar alternatives i a canalitzar la la voluntat de transformació que empodera una part significativa de la ciutadania de Girona.

Personalment no hi podré ser perquè múltiples compromisos familiars m'ho impossibiliten però segueixo amb molt interès les resolucions i la feinada que s'està fent i impulsant des d'aquest espai dinàmic, obert i innovador que s'ha creat a la nostra ciutat.

La nova Catalunya que ve ja no es conforma en ser espectadora i Girona és una peça avançada d'aquesta país somniador, trencador i modern. Capgirar Girona és avui més a l'abast i sens dubte demà s'escalarà un important esgraó per enfilar-nos a aquesta nova ciutat al servei de la gent.