dijous, 11 de desembre del 2014

Ple a Girona el proper 15 de desembre

El proper dilluns 15 de desembre hi ha Ple a l'ajuntament de Girona. Serà com sempre a 2/4 de 8 i en breu estarà disponible l'ordre del dia al web municipal. Per seguir el Ple podeu fer-ho a través d'internet o bé assistint directament al saló de Plens. Recordeu que per poder intervenir al Ple heu de sol·licitar-ho com a entitat amb 30 dies d'antelació (per presentar moció) o bé amb 48 hores si voleu intervenir en algun punt de l'ordre del dia.

Per part de la CUP presentarem dues mocions, una per recuperar la gestió municipal del servei d'aigues i una altra per donar suport a la ILP que ha impulsat l'Aliança contra la Pobresa Energètica i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a nivell de Catalunya. També hi haurà una moció conjunta sobre autoinculpació arran del 9-N.

Per part de l'equip de govern es porten coses a ple molt importants, entre elles l'aprovació defintiva del Pla de Mobilitat de Girona, l'aprovació definitiva de les Ordenances Fiscals per a l'any 2015 o l'aprovació inicial del trasllat de la Clínica Girona i la consegüent modificació del Pla General. S'haurà d'aprovar també la bonificació del rescat social del rebut de l'aigua per a famílies que no puguin assumir-lo.

Si teniu precs i preguntes, dubtes o qüestions per traslladar al Ple la CUP ofereix la seva veu al consistori. També serem a la nostra oficina per qualsevol dubte o reclamació que tingueu. Ens veiem al Ple i als carrers. La lluita continua!