divendres, 6 de febrer de 2015

Dilluns 9 de febrer, Ple a l'ajuntament de Girona. Breu resum de les comissions informatives


El proper dilluns 9 de febrer a 2/4 de 8 hi ha Ple a l'ajuntament de Girona. El podeu seguir en directe a internet o bé assistint al Ple. La bancada és força incòmode però soc dels que pensa que és imprescindible que la ciutadania s'impliqui en la política municipal i el seguiment del Ple és una bona ocasió per veure que es cou. Llàstima que no hem aconseguit fer plens rotatius per la ciutat. Dir-vos també que a les 7 serem a la plaça del vi per si algú ens vol fer suggerències, crítiques, aportacions o propostes .

A continuació us trameto un breu resum de les Comissions Informatives. No hem pogut assistir a totes.

ALCALDIA

-Es porta a Ple que el Consorci de les Gavarres passarà a ser gestionat per la Generalitat en comptes de la Diputació. Coses de la llei ARSAL del PP. 
-Modificacions en els estatuts del Consorci Localret

HISENDA

-El tema més rellevant és l'aprovació de l'expedient de contractació de serveis de manteniment i neteja de rius i rieres i espais verds periurbans. S'ha d'aprovar el plec de clàusules administratives i la xifra global del contracte sense IVA és de 586.368 euros. 

-Aceptació de la renúncia de Vivendes de Girona al dret de superficie de l'actual Centre Cívic del Barri Vell i del soterrani de la plaça del Pallol 
-S'aprova un canvi de titularitat de la residència d'estudiants de Palau. 

PROMOCIÓ I OCUPACIÓ

-Aprovació provisional de modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana  numero 51 referent a l'Aurora. 
-Aprovar un conveni entre l'Ajuntament i una immobiliària per refer un camí a Fornells. 
-Aprovació inicial de la modificació número 61 del Pla General d'Ordenació Urbana per a la millora de l'accessibilitat. 
-Verificació de la modificació puntual número 56 del Pla General d'Ordenació Urbana. referent a una desafectació de sòls a tocar de la sortida oest de l'AP-7.
-Aprovació definitiva del Pla de Millorar Urbana del Parador del Güell. 

SERVEIS A LES PERSONES

Reconeixement a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil a Girona

MOCIONS

Hi haurà diverses mocions, una de la CUP en suport a la ILP d'educació, una altra dels no adscrits per reforçar el servei municipal d'intervenció especialitzada en el tractament de la violència de gènere. Una altra d'ICV de suport a l'activista saharaui Hassana Aali i finalment una del PP per la rehabilitació del Modern. 

2 comentaris:

37deepa ha dit...

Most of the people, who live in or nearby the country’s capital, are often plagued by the hustle and bustle of the traffic laden roads and dense population dispersion. Totally exhausted by the busy lifestyle, all a man needs is a getaway where he can escape to a serene place rich with natural beauty , there can be no other place other than a hill station for one to find a calm and soothing environment where he/she can become one with nature and find some peace. We have prepared a list of 15 hill stations suitable for a quick getaway from the concrete jungle to a natural one.

37deepa ha dit...

Nahan Situated on a hill top in the Shiwalik hill range, Nahan is the headquarters of the Sirmaur District. The town lies on an altitude of 932 meters above sea level, it is a well laid picturesque town, with places to visit such as Renuka Lake, Paonta Sahib, Trilokpur temple and the Suketi Fossil Park. The town roads and streets are well planned which keep the traffic easy and most of the pedestrians travel through the narrow fields in order to avoid traffic enabling quick travel. With its pleasant climate all year round and picturesque landscapes, Nahan is a brilliant place for a quick weekend getaway as its one of the nearest hill stations from Delhi. Image credits Barjinder Singh Ghai.