divendres, 6 de febrer del 2015

Dilluns 9 de febrer, Ple a l'ajuntament de Girona. Breu resum de les comissions informatives


El proper dilluns 9 de febrer a 2/4 de 8 hi ha Ple a l'ajuntament de Girona. El podeu seguir en directe a internet o bé assistint al Ple. La bancada és força incòmode però soc dels que pensa que és imprescindible que la ciutadania s'impliqui en la política municipal i el seguiment del Ple és una bona ocasió per veure que es cou. Llàstima que no hem aconseguit fer plens rotatius per la ciutat. Dir-vos també que a les 7 serem a la plaça del vi per si algú ens vol fer suggerències, crítiques, aportacions o propostes .

A continuació us trameto un breu resum de les Comissions Informatives. No hem pogut assistir a totes.

ALCALDIA

-Es porta a Ple que el Consorci de les Gavarres passarà a ser gestionat per la Generalitat en comptes de la Diputació. Coses de la llei ARSAL del PP. 
-Modificacions en els estatuts del Consorci Localret

HISENDA

-El tema més rellevant és l'aprovació de l'expedient de contractació de serveis de manteniment i neteja de rius i rieres i espais verds periurbans. S'ha d'aprovar el plec de clàusules administratives i la xifra global del contracte sense IVA és de 586.368 euros. 

-Aceptació de la renúncia de Vivendes de Girona al dret de superficie de l'actual Centre Cívic del Barri Vell i del soterrani de la plaça del Pallol 
-S'aprova un canvi de titularitat de la residència d'estudiants de Palau. 

PROMOCIÓ I OCUPACIÓ

-Aprovació provisional de modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana  numero 51 referent a l'Aurora. 
-Aprovar un conveni entre l'Ajuntament i una immobiliària per refer un camí a Fornells. 
-Aprovació inicial de la modificació número 61 del Pla General d'Ordenació Urbana per a la millora de l'accessibilitat. 
-Verificació de la modificació puntual número 56 del Pla General d'Ordenació Urbana. referent a una desafectació de sòls a tocar de la sortida oest de l'AP-7.
-Aprovació definitiva del Pla de Millorar Urbana del Parador del Güell. 

SERVEIS A LES PERSONES

Reconeixement a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil a Girona

MOCIONS

Hi haurà diverses mocions, una de la CUP en suport a la ILP d'educació, una altra dels no adscrits per reforçar el servei municipal d'intervenció especialitzada en el tractament de la violència de gènere. Una altra d'ICV de suport a l'activista saharaui Hassana Aali i finalment una del PP per la rehabilitació del Modern.