dimecres, 4 de febrer del 2015

Assemblea oberta sobre les eleccions municipals

Demà dijous, 5 de febrer, des de la CUP hem organitzat una assemblea oberta per debatre amb tothom qui ho desitgi la nostra proposta per encarar les eleccions municipals. Serà a les 19.30h al centre cultural La Mercè, i us animo fermament a assistir-hi i dir-hi la vostra. En la reunió bàsicament explicarem el per què del manifest 'Crida per Girona', debatrem i aprovarem un pla de treball, i acordarem l'equip de cinc persones que encapçalarà la candidatura.

Com ja deveu saber, des del 22 al 31 de gener vam obrir un procés obert per proposar noms de gent per la llista electoral, en què vam rebre unes 350 propostes i en què van participar més de 180 persones. Aquests dies estem contactant amb totes les persones proposades, i demà a l'assemblea farem pública la relació de gent que si calgués acceptaria formar part de la candidatura. És la primera vegada que utilitzem un mecanisme d'aquest tipus, i la veritat és que estem molt contents del resultat que està donant.

Ja fa massa temps que les processos polítics i electorals s'han fet als despatxos dels partits i les institucions, d'esquenes a la gent. És hora d'obrir finestres, de fer política des de baix i basant-nos en criteris d'ètica, participació i transparència. Només d'aquesta manera podrem superar el descrèdit i la perversió de la política actual, i podrem fer que la gent s'empoderi i sigui protagonista de la gestió dels afers públics. Des de la CUP, humilment i segurament amb limitacions, procurem avançar en aquest sentit.

Us animem a seguir i participar en l'elaboració de la nostra candidatura al web cridapergirona.cat, i a participar en l'assemblea de demà. Per construir, de mica en mica, una ciutat realment democràtica i al servei de la gent!