diumenge, 26 d’octubre del 2008

Espanya imperial al G-8


Doncs resulta que els espanyols enyoren els seus temps imperials i per això a l'era de ZP Primero Espanya ha de recuperar el paper que li correspòn al món.
Èxits esportius, literaris, culturals, militars...el que sigui per tal que Espanya sigui entre les nacions més grans del món.
I ara s'han enfadat molt perquè el president de la República francesa Nicolas Sarkozy no els convida a la cimera on es parla de refundar el capitalisme.
Queda clar doncs que entre Rajoy i ZP, entre Aznar i Felipe, entre les dues espanyes, no hi ha diferències pel que fa a la devoció espanyola.
Personalment penso que Espanya és un país amb certs aires de grandesa, i els seus representants volen ser entre els països de meś pes al món, per deixar clar que Espanya pot ser una superpotència. I d'això en diuen "no-nacionalismo", bé, jo en dic imperialisme.

2 comentaris:

Pau ha dit...

De totes formes que ells es plantegin refundar el capitalisme que nosaltres haurem de treballar pel futur i refundar una societat nova,
felicitats pel bloc

Pau Galvez

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Pau, encantat de saludar-te!
si, la societat capitalista que han construït a base de desigualtats i injustícies està arribant a una de les més grans crisis que ha experimentat mai. I ho estem vivint en pròpia pell.

I els col·lectius i ciutadans que defensem un model de societat diferent i alternatiu ens queda la feina de guanyar credibilitat entre el poble, que si hem de ser sincers i honestos des de l'esquerra hem comès un munt d'errors imperdonables i per això ens queda molta feina per fer i molta gent pr convèncer.